Лис
11

Неохайні принцеси


Фото: Seiya235

Японці – люди охайні. У чистому тілі чистий дух – це про них.

Тому те, що автори аніме витворяють з героями (а тим паче з героїнями), частенько дивує.

Наприклад, що відбувається з героїнею, яку покинули душевні та тілесні сили? Правильно, у неї підгинаються ноги, і вона падає на землю.

Теоретично відбуватися це може по-різному. Проте усі анімешні героїні падають однаково: їх коліна сходяться докупи, а ступні роз’їжджаються в  сторони так, що попа приземляється якраз між ними.

І хай би це відбувалося у чистенькому японському місті, де опуститися на асфальт хоч і не добре, та не катастрофічно. Проте автори аніме саджають героїнь де тільки їм заманеться, і навіть не соромляться робити це у дощ. Враховуючи, що спіднички героїнь іноді більше схожі на оборку до кофтини, ніж на повноцінну частину одягу, то (відкинемо зайві сентименти і назвемо речі своїми іменами)Жопою у калюжу – то є найкраще визначення даного процесу. Брррррр!


У хлопців є свій варіант безсилого падіння – це ставання рачки. Теж не надто гігієнічно (і не естетично), та все ж краще, ніж у дівчат.

Тут маю оговоритися: вище я написала, що всі анімешні героїні падають однаково, проте це не зовсім вірно. Справа у тому, що героїні грубо поділяються на три категорії: ніжні школярки або принцеси-чарівниці; войовничі, але все ж таки жіночні бойові подруги; і такі собі Ксени, які хоч і не позбавлені зовсім жіночих почуттів, проте основна функція яких – бій.

Так от, першим двом таки доводиться неохайно бухатися сідницями у що попадеться. А от третім пощастило більше: автори дозволяють їм падати чоловічим способом (мабуть, щоб підкреслити особливість їхнього характеру).

По-моєму, несправедливо по відношенню до принцес.


Підпишіться на оновлення через RSS або на E-mail
1 зірка2 зірки3 зірки4 зірки5 зірок (Оцініть допис)
Loading...


5 коментарів на “Неохайні принцеси”

  1. Від djalin о Лис 29, 2009 | Відповісти

    це підсвідома спроба принизити принцес

  2. Від Shiroi Koneko о Гру 4, 2009 | Відповісти

    Думаю, не треба вбачати злий умисел там, де діє звичайна необдуманість.

  3. Від djalin о Гру 22, 2009 | Відповісти

    Я ж кажу підсвідома, хоча необдуманість теж відкидати не можна..

  4. Від The Lex о Вер 20, 2010 | Відповісти

    Що до принцес якось навіть і не скажу – не можу пригадати за собою цікавості до цього жанру – але от, скажімо, спеціальні агенти та їхні вороги (усі: жіночого роду) у такому собі бойовичку “Агент Наджика” падають характерно однаково. І ви не повірите, але якраз саме рачки. 😉 Акуратно вигнувши догори попку з трусиками і тією самою “спідничкою маленькою”. Так що варіанти є – не всім же бути принцесами.

    А як згадати як саме полюбляють принцес у анімешному жанрі під назвою “хентай”… 😉

  5. Від Shiroi Koneko о Вер 22, 2010 | Відповісти

    Я не дивлюся хентаю, і не є прихильником трусикоорієнтованого аніме (до якого належить Наджика), тож не можу за них сказати нічого певного – може у них свої закони падання, які дозволяють найкраще продемонструвати “принади” героїнь (підозрюю, що так воно і є).

    Але у аніме, яке я дивлюся, в цілому розподіл такий: ніжні принцеси падають на попу, звичайні школярки – то так, то сяк, а войовниці – на руки (не без виключень, звісно, бо аніме – це вам не точна наука).

Залиште коментар